من میخواستم برای اینکه از برندینگ اودوو رو دستکاری کنم و برندینگ اودوو رو حذف کنم این پکیج رو بهم پیشنهاد دادن الان من میتونم چیکار کنم و از کدام مدل و در کجا استفاده کنم.
This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.
من میخواستم برای اینکه از برندینگ اودوو رو دستکاری کنم و برندینگ اودوو رو حذف کنم این پکیج رو بهم پیشنهاد دادن الان من میتونم چیکار کنم و از کدام مدل و در کجا استفاده کنم.
در اودوو ۱۶ یکسری خصوصیات نا لازم وجود دارد که اگر میخواهید اودوو رو Debrandin کنید باید اونها رو حذف کنید ، برای حذف این خصوصیات Oca این پکیج رو در اختیار شما قرار داده و شما میتونید از اونها استفاده کنید ، توضیحات هر کدام به صورت مختصر در زیر آمده است :
− این ماژول تمام اتصالات به odoo.com را که با کد استاندارد ارائه می شود غیرفعال می کند:
− این ماژول پیوندها، مراجع و تصاویر برنامه های تلفن همراه Odoo Enterprise را از ماژول هزینه ها حذف می کند.
− این ماژول مارک Odoo را از صفحات پورتال حذف می کند.
− این ماژول برنامهها و ویژگیهای شرکتی را از تمام نمای تنظیمات حذف میکند.
− همچنین ویجت را در صفحه تنظیمات عمومی برای دانلود برنامه های تلفن همراه Odoo از Google Play و Apple Store حذف می کند.
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کنید تا از ویژگی های انحصاری لذت ببرید و با جامعه عالی ما تعامل داشته باشید!
ثبت نامنوشته های مرتبط | پاسخها | نماها | فعالیت | |
---|---|---|---|---|
|
1
مارس 24
|
231 | ||
|
1
مارس 24
|
246 | ||