من میخواستم برای اینکه از برندینگ اودوو رو دستکاری کنم و برندینگ اودوو رو حذف کنم این پکیج رو بهم پیشنهاد دادن الان من میتونم چیکار کنم و از کدام مدل و در کجا استفاده کنم.
پکیج server-brand چه کاربردی در توسعه پروژههای OCA دارد؟ و برای چه مواردی در اودوو ۱۶ استفاده میشود؟
1 پاسخ
پکیج server-brand در OCA
در اودوو ۱۶ یکسری خصوصیات نا لازم وجود دارد که اگر میخواهید اودوو رو Debrandin کنید باید اونها رو حذف کنید ، برای حذف این خصوصیات Oca این پکیج رو در اختیار شما قرار داده و شما میتونید از اونها استفاده کنید ، توضیحات هر کدام به صورت مختصر در زیر آمده است :
disable_odoo_online
− این ماژول تمام اتصالات به odoo.com را که با کد استاندارد ارائه می شود غیرفعال می کند:
- کد اعلان به روز رسانی غیرفعال شده و عملکرد بازنویسی می شود. این فقط در نسخه community امکان پذیر است، زیرا غیرفعال کردن کد اعلان در enterprise odoo قانونی نیست.
- برنامه ها و آیتم های منوی به روز رسانی در تنظیمات در داخل پارامترهای فنی پنهان هستند.
- اسناد، پشتیبانی و حساب odoo.com از منوی کاربر حذف می شوند.
hr_expense_remove_mobile_link
− این ماژول پیوندها، مراجع و تصاویر برنامه های تلفن همراه Odoo Enterprise را از ماژول هزینه ها حذف می کند.
portal_odoo_debranding
− این ماژول مارک Odoo را از صفحات پورتال حذف می کند.
remove_odoo_enterprise
− این ماژول برنامهها و ویژگیهای شرکتی را از تمام نمای تنظیمات حذف میکند.
− همچنین ویجت را در صفحه تنظیمات عمومی برای دانلود برنامه های تلفن همراه Odoo از Google Play و Apple Store حذف می کند.