Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

شما نیاز به ثبت‌نام دارید تا بتوانید با جامعه تعامل داشته باشید.
این سوال علامت‌گذاری شده است

من میخواستم برای اینکه از برندینگ اودوو رو دستکاری کنم و برندینگ اودوو رو حذف کنم این پکیج رو بهم پیشنهاد دادن الان من میتونم چیکار کنم و از کدام مدل و در کجا استفاده کنم.

آواتار
رها کردن
مولف پاسخ برتر

پکیج server-brand در OCA

در اودوو ۱۶ یکسری خصوصیات نا لازم وجود دارد که اگر میخواهید اودوو رو Debrandin کنید باید اونها رو حذف کنید ، برای حذف این خصوصیات Oca این پکیج رو در اختیار شما قرار داده و شما میتونید از  اون‌ها استفاده کنید ، توضیحات هر کدام به صورت مختصر در زیر آمده است :

disable_odoo_online

− این ماژول تمام اتصالات به odoo.com را که با کد استاندارد ارائه می شود غیرفعال می کند:

• کد اعلان به روز رسانی غیرفعال شده و عملکرد بازنویسی می شود. این فقط در نسخه community امکان پذیر است، زیرا غیرفعال کردن کد اعلان در enterprise odoo قانونی نیست.
  • برنامه ها و آیتم های منوی به روز رسانی در تنظیمات در داخل پارامترهای فنی پنهان هستند.
  • اسناد، پشتیبانی و حساب odoo.com از منوی کاربر حذف می شوند.
hr_expense_remove_mobile_link

− این ماژول پیوندها، مراجع و تصاویر برنامه های تلفن همراه Odoo Enterprise را از ماژول هزینه ها حذف می کند.

portal_odoo_debranding

− این ماژول مارک Odoo را از صفحات پورتال حذف می کند.

remove_odoo_enterprise

− این ماژول برنامه‌ها و ویژگی‌های شرکتی را از تمام نمای تنظیمات حذف می‌کند.
 − همچنین ویجت را در صفحه تنظیمات عمومی برای دانلود برنامه های تلفن همراه Odoo از Google Play و Apple Store حذف می کند.

آواتار
رها کردن
نوشته های مرتبط پاسخ‌ها نماها فعالیت
1
مارس 24
231
1
مارس 24
246
2
مارس 24
275