میخواستم از Automation اودوو استفاده کنم ولی کار با اون رو بلد نیستم میشه این رو به من توضیح بدهید.
This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.
میخواستم از Automation اودوو استفاده کنم ولی کار با اون رو بلد نیستم میشه این رو به من توضیح بدهید.
طریقه کار با Automation اودوو
این ماژول برای راحت تر شدن کار برای کارهایی که میشه اونها رو اتوماتیک انجام داد ایجاد شده مثل زمانی که یک استیت تغییر میکنه یا یک رکورد ایجاد میشه یا اینکه تغییراتی از این قبیل پیش میاد میتونیم در این ماژول کارهایی از قبیل ارسال ایمیل و پیامک و یا شاید کد پایتون اجرا کنیم در ادامه توضیحات بیشتری داده میشه.
این ماژول در قسمت تنظیمات در منوی Technical در قسمت Automation گزینه ی Automated Action وجود دارد
زمانی که بر روی این گزینه کلیک میکنید میتوانید با انتخاب گزینه New محیطی شبیه محیط زیر مشاهده کنید
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کنید تا از ویژگی های انحصاری لذت ببرید و با جامعه عالی ما تعامل داشته باشید!
ثبت نامنوشته های مرتبط | پاسخها | نماها | فعالیت | |
---|---|---|---|---|
|
1
مارس 24
|
511 | ||
|
1
مارس 25
|
98 | ||