Skip to Content

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

شما نیاز به ثبت‌نام دارید تا بتوانید با جامعه تعامل داشته باشید.
این سوال علامت‌گذاری شده است
1 پاسخ
2 نماها

من یک پایگاه داده در odoo 18.0 دارم و می‌خواهم به odoo 19.0 ارتقا بدم. سیستم با استفاده از odoo.shراه اندازی شده. می‌خواهم بدونم که چه مراحلی رو برای به روز رساین به نسخه 19.0 باید دنبال کنم.

آواتار
رها کردن
مولف پاسخ برتر

ارتقای شاخه‌ی اصلی - محیط کاری (Production Branch)

Odoo.sh با سرویس ارتقای اودوو (Odoo Upgrade Service) یکپارچه شده و فرآیند انتقال پایگاه‌داده را به‌صورت خودکار مدیریت می‌کند.

پیش از شروع، اطمینان حاصل کنید که شاخه‌ای آماده برای ادغام با محیط تولید دارید که شامل اسکریپت‌های ارتقا موردنیاز برای ماژول‌های سفارشی نصب‌شده در پایگاه‌داده باشد. برای توسعه و آزمایش این اسکریپت‌ها، بهتر است از شاخه‌های Staging استفاده کنید، زیرا این شاخه‌ها یک جریان ارتقای اختصاصی برای ساده‌سازی فرآیند توسعه و تست فراهم می‌کنند.

زمانی که فرآیند ارتقای تولید آغاز شود، شاخه‌ی انتخاب‌شده وارد یک حالت ویژه می‌شود و منتظر اولین کامیت بعدی می‌ماند تا فرآیند ارتقا را شروع کند.

⚠️ هشدار: پس از آغاز فرآیند ارتقا و ارسال یک کامیت، نمونه‌ی تولید (Production Instance) وارد حالت نگهداری (Maintenance Mode) می‌شود و تا پایان ارتقا در دسترس نخواهد بود. بنابراین، پیش از شروع ارتقا در محیط تولید، حتماً آن را به‌طور کامل در محیط Staging آزمایش کنید.

آواتار
رها کردن
logo-samandehi