من میخوام کاری کنم که در فاکتور های فروش قیمت محصولات با دو رقم اعشار باشند و در فاکتور خرید قیمت محصولات با 4 رقم اعشار باشند
در xml ها دو روش برای تعیین رقم اعشار وجود دارد
- decimal_precision
- digits
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits چیه؟
This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.
من میخوام کاری کنم که در فاکتور های فروش قیمت محصولات با دو رقم اعشار باشند و در فاکتور خرید قیمت محصولات با 4 رقم اعشار باشند
در xml ها دو روش برای تعیین رقم اعشار وجود دارد
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits چیه؟
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits در Odoo به نحوهی مدیریت دقت اعشاری (decimal precision) مربوط میشود:
ویژگی | decimal_precision | digits |
---|---|---|
نحوهی تنظیم | استفاده از مدل decimal.precision | مقدار ثابت در تعریف فیلد |
انعطافپذیری | قابل تغییر از طریق تنظیمات Odoo | مقدار ثابت و غیرقابل تغییر مگر با تغییر در کد |
محدوده تأثیر | فقط در نمایش مقدار (مثلاً در قالب QWeb یا فرم) | هم در نمایش و هم در ذخیرهسازی دادهها |
کاربرد مناسب | مواردی که دقت اعشاری باید مطابق با تنظیمات Odoo تغییر کند | مواردی که نیاز به دقت ثابت و غیرقابل تغییر داریم |
اگر بخواهید مقدار فیلد بهطور کلی از تنظیمات Odoo پیروی کند، decimal_precision بهتر است، اما اگر نیاز به دقت خاصی دارید که همیشه باید رعایت شود، از digits استفاده کنید.
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کنید تا از ویژگی های انحصاری لذت ببرید و با جامعه عالی ما تعامل داشته باشید!
ثبت نامنوشته های مرتبط | پاسخها | نماها | فعالیت | |
---|---|---|---|---|
|
1
ژوئن 25
|
99 | ||
|
2
مارس 24
|
228 | ||