من میخوام کاری کنم که در فاکتور های فروش قیمت محصولات با دو رقم اعشار باشند و در فاکتور خرید قیمت محصولات با 4 رقم اعشار باشند
در xml ها دو روش برای تعیین رقم اعشار وجود دارد
- decimal_precision
- digits
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits چیه؟
This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.
من میخوام کاری کنم که در فاکتور های فروش قیمت محصولات با دو رقم اعشار باشند و در فاکتور خرید قیمت محصولات با 4 رقم اعشار باشند
در xml ها دو روش برای تعیین رقم اعشار وجود دارد
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits چیه؟
تفاوت اصلی بین decimal_precision و digits در Odoo به نحوهی مدیریت دقت اعشاری (decimal precision) مربوط میشود:
ویژگی | decimal_precision | digits |
---|---|---|
نحوهی تنظیم | استفاده از مدل decimal.precision | مقدار ثابت در تعریف فیلد |
انعطافپذیری | قابل تغییر از طریق تنظیمات Odoo | مقدار ثابت و غیرقابل تغییر مگر با تغییر در کد |
محدوده تأثیر | فقط در نمایش مقدار (مثلاً در قالب QWeb یا فرم) | هم در نمایش و هم در ذخیرهسازی دادهها |
کاربرد مناسب | مواردی که دقت اعشاری باید مطابق با تنظیمات Odoo تغییر کند | مواردی که نیاز به دقت ثابت و غیرقابل تغییر داریم |
اگر بخواهید مقدار فیلد بهطور کلی از تنظیمات Odoo پیروی کند، decimal_precision بهتر است، اما اگر نیاز به دقت خاصی دارید که همیشه باید رعایت شود، از digits استفاده کنید.