انبارداری

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

10

کد HS با کد HTS و بار کد در نرم افزار انبارداری آنلاین ویراوب و نرم افزاریهای تحت وب ERP چه تفاوتی دارند؟

من ماژول ارسال محصول رو به سیستم انبارداری انلاین ویراوب۱۲۳ و اودوو ۱۶ اضافه کردم. با این کار در قسمت انبارداری چندتا فیلد اضافه شده. یکی از این کدهای HS کد هست. قبلا دیده بودم که علاوه بر بارکد، کدهایی مثل 

• HS
  • HTS
  • EN

هم وجود داره. اینها چه تفاوتی با هم دارند؟

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
3
بهترین پاسخ

کد HS یا کد بین المللی کالا یک سیستم جهانی طبقه بندی محصولات است که توسط سازمان گمرک جهانی (WCO) ارائه شده است. این کد شامل ۶ رقم است که هر کالا را بر اساس فصل، سردسته و زیردسته مشخص میکند. به عنوان مثال، کد HS 1006.30 نشان دهنده فصل ۱۰ (غله)، سردسته ۰۶ (برنج) و زیردسته ۳۰ (برنج نیمه سفیدشده یا کامل سفیدشده) است.

کد HTS یا کد تعرفه تجارت هارمونایز شده یک افزونه بر کد HS است که توسط هر کشور برای تعیین نرخ تعرفه و مقررات واردات و صادرات خود استفاده میشود. این کد شامل ۸ یا ۱۰ رقم است که دو یا چهار رقم آخر بستگی به قوانین هر کشور دارد. به عنوان مثال، کد HTS برای برنج نیمه سفیدشده یا کامل سفیدشده در ایران 1006.30.10 است.

بارکد یا رمز نواری یک روش رمزگذاری اطلاعات در قالب نوارهای عمودی با ضخامتهای مختلف است که توسط دستگاههای خواننده بارکد قابل خواندن است. این روش برای شناسایی و پیگیری محصولات در فروشگاهها، انبارها، بستهبندیها و حمل و نقل استفاده میشود. بارکدهای مختلف با الگوریتمهای مختلف تولید میشوند و معمولاً شامل ۱۲ یا ۱۳ رقم هستند. به عنوان مثال، بارکد EAN-13 شامل ۱۳ رقم است که دو رقم اول نشان دهنده کشور تولیدکننده، پنج رقم بعد نشان دهنده شرکت تولیدکننده، پنج رقم بعد نشان دهنده شماره محصول و رقم آخر نشان دهنده عدد اعتبارسنجی است.

بنابراین، تفاوت اصلی بین کد HS، کد HTS و بارکد این است که کد HS و کد HTS برای طبقه بندی و تعرفه گذاری محصولات در بازار جهانی استفاده میشوند، در حالی که بارکد برای شناسایی و پیگیری محصولات در زنجیره تأمین استفاده میشود.

آواتار
رها کردن