پشتیبانی فن‌آوری اطلاعات

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

2

استاندارد حسابرسی iso9001 و هدف آن در حسابرسی چیست؟

من می خواهم استاندارد حسابرسی ایزو 9001 را مطالعه کنم تا بتوانم بهتر حسابرسی شرکت های مختلف را انجام دهم و از بین همه ی استانداردهای حسابرسی آن که از همه بهتر است را انتخاب کنم واسه همین می خواهم بدانم اصلا ایزو 9001 چیست و هدف آن در حسابرسی و شرکت ها به چه صورت است.

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
1
بهترین پاسخ

استانداردiso9001چیست؟

ایزو 9001 استانداری بین المللی با هدف مدیریت کیفیت در سازمان ها است و همین موضوع باعث شده است تا به‌عنوان محبوب‌ترین سیستم و استاندارد مدیریت کیفیت در سطح جهان شناخته شود. استاندارد ایزو ۹۰۰۱ معروف‌ترین، کاربردی‌ترین و مهم‌ترین استاندارد ایزو است که امکان صدور گواهینامه ایزو برای آن وجود دارد.. استاندارد ایزو 9001 برای همه کسب  و کارها با هر اندازه ای قابل پیاده سازی است و می تواند باعث رشد و بهبود عملکرد سازمان شود. گواهینامه ایزو 9001 نیز معروف ترین گواهینامه ایزو در جهان است که تاثیر زیادی در فروش سازمان ها دارد.

هدف استاندارد ایزو 9001 چیست؟

هدف استاندارد ISO 9001 این است که شرکت ها را در سراسر جهان با قوانین و الزامات استاندارد جهانی هماهنگ کند و در نهایت به ارزش افزوده سازمان اضافه کند.در واقع هدف استاندارد ایزو 9001 تولید محصولات و خدماتی است که انتظارات مشتری را برآورده می کند.

آواتار
رها کردن