Skip to Content

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

شما نیاز به ثبت‌نام دارید تا بتوانید با جامعه تعامل داشته باشید.
این سوال علامت‌گذاری شده است
2 پاسخ‌ها
195 نماها

سلام من میخوام با جاوااسکریپت یه نمودار میله ای بکشم . کتابخانه های زیادی وجود داره. به نظرتون کدام یکی اش بهتر و آسانتر هست. 

یه نمونه از کدش را هم بذارید لطفا

آواتار
رها کردن
پاسخ برتر

برای رسم نمودار در جاوااسکریپت، شما میتوانید از کتابخانه های مختلفی استفاده کنید که امکانات و قابلیتهای متنوعی را برای شما فراهم میکنند. برخی از کتابخانه های معروف و پرکاربرد برای رسم نمودار در جاوااسکریپت عبارتند از:

• Chart.js:  یک کتابخانه متن باز و رایگان که از ۸ نوع نمودار پشتیبانی میکند. این کتابخانه از عنصر canvas در HTML5 استفاده میکند و نمودارهایی با انیمیشنهای زیبا و واکنشگرا ایجاد میکند. شما میتوانید با استفاده از CDN یا NPM این کتابخانه را به پروژههای خود اضافه کنید. در فایل جاوااسکریپت، باید یک شیء از کلاس Chart بسازید و به آن المان canvas و دادهها و تنظیمات نمودار میلهای خود را بدهید. برای مثال، اگر بخواهید یک نمودار میلهای ساده با دادههای زیر بسازید:

• باید کد زیر را به فایل script.js خود اضافه کنید:

• در نهایت، باید صفحه HTML خود را در مرورگر باز کنید و نمودار میلهای خود را مشاهده کنید.
  •  Chartist.js: یک کتابخانه ساده و سبک که از نمودارهای خطی و میلهای پشتیبانی میکند. این کتابخانه از عنصر SVG در HTML5 استفاده میکند و نمودارهایی با قابلیت شخصیسازی بالا ایجاد میکند. شما میتوانید با استفاده از CDN یا NPM این کتابخانه را به پروژههای خود اضافه کنید. 

• D3.js: یک کتابخانه قدرتمند و پیشرفته که از انواع مختلف نمودارها پشتیبانی میکند. این کتابخانه از ترکیب عنصر SVG و HTML5 استفاده میکند و نمودارهایی با امکانات بینظیر ایجاد میکند. شما میتوانید با استفاده از CDN یا NPM این کتابخانه را به پروژههای خود اضافه کنید.

آواتار
رها کردن
مولف پاسخ برتر

یکی از کتابخانه های جاوااسکریپت برای نمودار ChartJs است 

تو نمونه کد پایین یه نمودار میله ای کشیده شده

اینم نتیجه کد بالا

آواتار
رها کردن

این بسته جاواسکریپت از همه بهتر هست. من بسته‌های متفاوتی استفاده کردم اما این یکی توسعه زیادی داره و خیلی هم توسعه داده می‌شه.

نوشته های مرتبط پاسخ‌ها نماها فعالیت
1
ژوئن 24
221
1
ژوئن 24
206
2
ژوئن 24
206
1
ژوئن 24