راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

4

چطوری در نرم افزار گفت و گو کانالی ایجاد کنم که فقط خودم اجازه ارسال مطلب داشته باشم ؟

قصد دارم که در چت(Discuse) کانالی ایجاد کنم که فقط مدیر کانال بتونه پیام ارسال کنه و سایر اعضا فقط بتونن پیام ها رو بخونن و اجازه ارسال پیام نداشته باشند.

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
2
بهترین پاسخ

در گفت و گوهای اودو، شما می‌توانید کانال‌هایی برای ارتباط با اعضای تیم و همکاران خود ایجاد کنید. برای این کار، می‌توانید کانالی با حالت خصوصی ایجاد کنید که تنها شما به عنوان مدیر آن کانال، مجوز ارسال پیام داشته باشید. برای ایجاد چنین کانالی، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. در بالای صفحه اودو، روی آیکون گفت و گو کلیک کنید و گزینه "گفت و گوهای من" را انتخاب کنید.

2. در صفحه گفت و گوهای من، روی گزینه "کانال جدید" در پایین سمت چپ کلیک کنید.

3. در پنجره باز شده، نام و توضیحات کانال جدید خود را وارد کنید و در بخش "قابلیت دسترسی"، گزینه "خصوصی" را انتخاب کنید.

4. سپس، در بخش "اعضا"، خودتان را به عنوان تنها عضو این کانال اضافه کنید.

5. در انتها، روی دکمه "ایجاد" کلیک کنید تا کانال شما ایجاد شود.

حالا که کانال شما ایجاد شده است، تنها شما به عنوان مدیر آن کانال، می‌توانید پیام ارسال کنید و اعضای دیگر کانال اجازه ارسال پیام را ندارند. برای افزودن عضو جدید به کانال، می‌توانید از دکمه "افزودن عضو" در بخش "اعضا" استفاده کنید.

آواتار
رها کردن