در اودوو ۱۶ نسخه ویراوب ۱۲۳ انلاین یک امکان ایجاد شده که برای هر وظیفه ایمیلیهایی طراحی و در موقعیتهای مورد نظر آنها را ارسال کنید. من میخواهم بدانم این ایمیلها را چطور باید در اودوو طراحی کنیم؟
من میخواهم زمانی که یک وظیفه تکمیل شد یک ایمیل برای مشتری ارسال شود، ساختار ایمیلی که ارسال میشود را چطور باید در اودوو ۱۶ odoo طراحی کنم؟
1 پاسخ
قالب های ایمیل ایمیل های ذخیره شده ای هستند که به طور مکرر برای ارسال ایمیل از پایگاه داده استفاده می شوند. آنها به کاربران اجازه میدهند تا ارتباطات با کیفیت را بدون نیاز به نوشتن مکرر متن مشابه ارسال کنند.
ایجاد قالب های مختلف که متناسب با موقعیت های خاص هستند، به کاربران امکان می دهد پیام مناسب را برای مخاطبان مناسب انتخاب کنند. این باعث افزایش کیفیت پیام و نرخ تعامل کلی با مشتری می شود.
در حال حاضر سیستم از یک ماژول به نام powerbox استفاده میکند. روش نوشتن این ایمیلها در سایت اودوو آورده شده.
در اودوو ۱۵ این کار با خطا روبرو میشه هرچی شما طراحی کنی به صورت متن ساده برای مشتری ارسال میشود. من راهی برای حل مسئله پیدا کردم.
من در حال ایجاد یک الگوی ایمیل از منوی قالب ایمیل هستم که در حالت توسعه دهنده قابل دسترسی است.
در آنجا می توانم ویرایشگر را تغییر دهم تا کد واقعی پشت قالب را ببینم.
از کد، میتوانم جایبانها را با محتوای وب آنها جایگزین کنم.
مثال من: این کد برای دریافت نام مخاطب شیء است:
امیدوارم به شما کمک کند تا آن را انجام دهید!