سلام
من به ماژول report_async از ریپازیتوری reporting-engine نسخه 18 نیاز دارم
متاسفانه این ماژول تا نسخه 17 ارتقا پیدا کرده
باید چیکار کنم ?
This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.
سلام
من به ماژول report_async از ریپازیتوری reporting-engine نسخه 18 نیاز دارم
متاسفانه این ماژول تا نسخه 17 ارتقا پیدا کرده
باید چیکار کنم ?
مراحل کلی برای این کار معمولاً به این شکله:
بعد از اینکه فورک رو ساختید و کدهای ماژول report_async رو برای Odoo 18 در فورک خودتون تغییر دادید و روی کامپیوتر خودتون clone و تست کردید .
تغییرات را commit و push کنید. (تمپلیتی که بهتر است مطابق آن مسیج کامیت خود را بنویسید)
( [IMP] $module: pre-commit auto fixes)
برمیگردید به صفحه فورک خودتون در گیتهاب (مثلاً YourUsername/reporting-engine).
گیتهاب معمولاً به صورت خودکار تشخیص میده که شما تغییراتی در فورک خودتون ایجاد کردید که در ریپازیتوری اصلی نیست و یک پیغام به شما نشون میده مثل: “This branch is 1 commit ahead of OCA:17.0” (یا هر تعداد کامیت). کنار این پیغام یک دکمه به اسم “Contribute” یا “New pull request” میبینید.
روی اون دکمه کلیک میکنید.
گیتهاب شما رو به صفحهای میبره که میتونید جزئیات پول ریکوئست رو مشخص کنید:
حالا یک درخواست برای ادغام تغییرات شما به ریپازیتوری اصلی ارسال شده. maintainerها (مسئولین پروژه) کد شما رو بررسی میکنند، ممکنه سوال بپرسن، بازخورد بدن یا ازتون بخوان تغییراتی رو اعمال کنید. اگر همه چیز اوکی باشه، پول ریکوئست شما رو “Merge” میکنند و کدهاتون به ریپازیتوری اصلی اضافه میشه.
این فرآیند به شما اجازه میده که به صورت ایمن و کنترل شده به پروژههای بزرگ مشارکت کنید. امیدوارم این توضیح با مثال کتابخونه واضحتر بوده باشه! باز هم اگر قسمتی مبهم بود، بپرسید.
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کنید تا از ویژگی های انحصاری لذت ببرید و با جامعه عالی ما تعامل داشته باشید!
ثبت نامنوشته های مرتبط | پاسخها | نماها | فعالیت | |
---|---|---|---|---|
تعیین رقم اعشار در اودو
حل شد
|
|
1
ژوئن 25
|
104 | |
|
1