راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

7

چرا نسخه‌های قدیمی ERP تحت وب اودوو در شرکت شما پشتیبانی نمی‌شود و تنها ۳ نسخه آخر ویراوب۱۲۳ انلاین نگهداری می‌شود؟

من قابلیت‌هایی که توی نسخه ۱۱ اودوو (نرم افزار سازمانی) در زمینه حسابداری وجود داره رو نیاز دارم. و به نظر من اون سبک کار کردن خیلی مناسب‌تر هست برای من و با فرآیندهای موجود در شرکت ما بیشتر سازگار است. اما بخش فنی شرکت شما زیر بار ارائه نسخه‌های ERP قدیمی نمی‌ره. چرا من باید از نسخه‌های جدید اودوو استفاده کنم؟

اگر این امکان وجود داشته باشه که من از نسخه ۱۱ ویراوب ۱۲۳ انلاین استفاده کنم اما مشتریان دیگه از نسخه‌های جدیدتر استفاده کنند. و شرکت شما این نسخه رو برای من نگهداری کنه.

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
2
آواتار
مصطفی برمشوری
بهترین پاسخ

سلام به همه دوستان و همکاران عزیز.

توجه همه رو به این نکته جلب می‌کنم. شرکت اودوو یه زمانبندی برای حمایت از نسخه‌ها ارائه می‌کنه و بر اساس اون متعهد می‌شه که مشکلات سیستم رو حل کنه. این زمانبندی توی آدرس زیر قابل مشاهده هست:

https://www.odoo.com/documentation/15.0/administration/maintain/supported_versions.html

نسخه ۱۱ از لیست سرویس‌ها خارج شده و استفاده از اون برای ما بسیار هزینه بردار خواهد بود (همه مسئولیت سیستم با ما است). شرکت اودوو ۶ میلیون مشتری و کاربر داره و ۳ هزار نفر برنامه نویس، و سوئیچ کردن به نسخه جدید خیلی هزینه برای شرکت داره. با این وجود انقدر مشکلات در نسخه‌های قدیمی وجود داره که مجبور می‌شن هر چند سال این کار رو انجام بدن.

من درخواست می‌کنم که حتی فکرش رو هم نکنید که از نسخه‌های قدیمی استفاده کنید.

زمانبندی ERP تحت وب نسخه ۱۶

زمانبندی پشتیبانی از نسخه‌های جدید ERP تحت وب اودوو در آدرس زیر به روز رسانی شده است.

https://www.odoo.com/documentation/16.0/administration/maintain/supported_versions.html

بر اساس این زمان بندی نسخه ۱۶ اودوو تا سال ۲۰۲۵ ادامه خواهد داشت. گرچه در حال حاضر تیم اودوو روی نسخه ۱۷ متمرکز شده اما این نسخه اخرین نسخه پایدار در زمان حال هست. 

ما در مجموعه ویراوب۱۲۳ نیز این زمانبندی رو رعایت می‌کنیم و نسخه تحت وب ERP ویراوب۱۲۳ را تا سال ۲۰۲۵ ادامه خواهیم داد. اگر شما از این نسخه برای کارهای خود استفاده می‌کنید می‌توانید روی خدمات ما حساب کنید

1 توضیح
آواتار
رها کردن

باید به همه دوستان یاد آوری کنم که به زودی نسخه ۱۴ اودوو از فهرست نسخه‌های مورد حمایت خارج می‌شه. نرم افزار انلاین ERP اودوو ویراوب نسخه ۱۴ نیز همزمان از فهرست نسخه‌های مورد حمایت خارج خواهد شد. دوستانی که از این سرویس استفاده می‌کنند برای انتقال داده‌ها به نسخه‌های ۱۵ برنامه ریزی کنند. شرکت‌هایی که به صورت انلاین از ما خدمات می‌گیرند به نسخه ۱۵ و ۱۶ انتقال داده شده اند.