راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

4

چطوری در نرم افزار attendance فایل csv ایمپورت کنم؟

لیست حضور و غیاب یا کارمند را در قالب فایل csv اکسپورت کرده ام .و سپس داده ها را از اودو حذف کرده ام.

اکنون میخوام داد ها را بازیابی کنم. و نمیدانم چطوری داده ها را از فایل csv ایمپورت کنم

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
1
بهترین پاسخ

برای ایمپورت داده‌ها از یک فایل CSV به نرم‌افزار Odoo، شما می‌توانید از ویژگی Import/Export استفاده کنید. این قابلیت به شما اجازه می‌دهد تا داده‌ها را به صورت دستی و یا از طریق فایل CSV وارد سیستم کنید. در ادامه، چند مرحله برای ایمپورت داده‌ها از یک فایل CSV به نرم‌افزار Odoo آورده شده است:

1. وارد کردن ماژول Import/Export: مطمئن شوید که ماژول Import/Export در Odoo فعال شده است. برای این کار، به تنظیمات بروید و در قسمت Apps ماژول Import/Export را جستجو و نصب کنید.

2. ایجاد یک مدل جدید: اگر مدلی که می‌خواهید داده‌ها را در آن وارد کنید قبلاً ساخته شده است، می‌توانید به مرحله بعدی بروید. در غیر این صورت، باید یک مدل جدید بسازید که ساختار داده‌های CSV را مطابقت دهد. برای این کار، به تنظیمات بروید و در قسمت Technical ‌مدل مورد نظر خود را بسازید.

3. آماده‌سازی فایل CSV: فایل CSV خود را با استفاده از نرم‌افزار ویرایشگر متن یا برنامه‌های صفحه‌گسترده‌هایی مانند Microsoft Excel آماده کنید. مطمئن شوید که فرمت داده‌های CSV با ستون‌های موجود در مدل Odoo شما مطابقت دارد.

4. ایمپورت داده‌ها: پس از آماده‌سازی فایل CSV، وارد Odoo شوید و به قسمت Import/Export بروید. سپس فایل CSV خود را انتخاب کنید و اطلاعات مربوطه را وارد کنید. به خاطر داشته باشید که باید فیلدهای مورد نیاز را مطابق با مدل خود انتخاب کنید.

5. بررسی و تأیید: پس از اتمام عملیات ایمپورت، داده‌ها را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که به درستی وارد شده‌اند. در صورت لزوم، تصحیح‌های لازم را اعمال کنید.

با انجام این مراحل، داده‌های موجود در فایل CSV را به نرم‌افزار Odoo وارد کرده و آن‌ها را بازیابی کنید.

آواتار
رها کردن