Queue

Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

تعیین یک عنوان به صورت پویا برای یک Job ایجاد شده، در سیستم مدیریت وظایف و صف اودوو ۱۷ و ماژول صف وظایف OCA؟

یکی از ساده ترین روش‌ها برای ایجاد یک وظیفه و انتقال اون به صف به صورت زیر هست:

record = ..
record.with_delay().send_notification("Hi, this is sample notification")

اما یک مشکلی اصلی تعیین عنوان برای وظیفه هست. به صورت پیش فرض زمانی که وظیفه ساخته می‌شود عنوانی که در Job Function تعیین شده برای نام گذاری صف استفاده می‌شود. در این صورت توی صف یک لیست از وظایفی ایجاد می شه که همه یه نام دارن.

توی این حالت پیدا کردن یک وظیفه که کار خاصی انجام می‌ده خیلی سخت هست. مثلا شما دنبال وظیفه‌ای می‌گردی که یک محصول رو به فروشگاه Shopify ارسال کرده. این کار خیلی سختی هست.

من دنبال این هستم که عنوان وظیه‌های که ایجاد شده رو به صورت خودکار تعیین کنم. به این روش می‌تونم با جستجو توی عنوان‌ها راحت وظیفه مورد نظرم رو پیاد کنم.

آیا می‌شه توضیحات یک وظیفه رو به صورت پویا و زمان اجرا تعیین کرد؟

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
0
بهترین پاسخ

توضیحات برای Job به این منظور در نظر گرفته شده که شما بتونید به سادگی در مورد کاری که انجام می‌شه توضیحات اضافه کنید. تعیین کردن این فیلد هم خیلی ساده  انجام می‌شه. اما زمانی که شما توضیحاتی برای وظیفه ایجاد شده در نظر نگیرید، سیستم به صورت خودکار توضیحات Job Function را برای این کار استفاده خواهد کرد.

یکی از روش‌ها استفاده از توضیحات زمانی است که متد with_delay رو استفاده می‌کند. نمونه زیر این کار رو نشون داده:

record = ..
record.with_delay(
description=f"Send notification to record with id {record.id}"
).send_notification("Hi, this is simple notification")

این باعث می‌شه که وظیفه معادلی که توسط سیستم به صورت خودکار ایجاد می‌شه، از این توضیحات استفاده کنه.

آواتار
رها کردن