راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

9

چگونه می‌توانم یک فایل پشتیبان .dump را با استفاده از خط فرمان بازیابی کنم و ERP تحت وب رو به حالت قبلش برگردونم؟

من باید یک فایل پشتیبان .dump را که قبلا از راهکار ERP ارائه شده  توسط شما رو ایجاد کردم، بازیابی کنم، اما نمی توانم این کار را با استفاده از رابط وب انجام دهم. دلیل اصلی هم خراب بودن خود نرم‌افزار ERP تحت وب است. بعد از خراب شدنش دیگر به صورت آنلاین به آن دسترسی ندارم.

چگونه می توانم فایل dump را با استفاده از خط فرمان بازیابی کنم؟ می‌خواهم این کار را بدون نیاز به وب انجام دهم.

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
1
آواتار
مصطفی برمشوری
بهترین پاسخ

فرمت دقیق دستوراتی که Odoo برای پشتیبان گیری و بازیابی استفاده می کند در زیر آمده است.

برای پشتیبان گیری:

pg_dump --format=c --no-owner --username=<> --host=<> --port=<> <dbname>

برای بازیابی:

pg_restore --no-owner --dbname=<>

این دستورها قسمتی از ابزارهای پایگاه داده Postgresql است و شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر به راهنمای آنها مراجعه کنید. نکته اینکه در این روش نام پایگاه داده هم در فایل پشتیبان وجود دارد و ساختار پایگاه داده اولیه به صورت دقیق برگردانده خواهد شد.

در صورتی که از مشتریان ERP تحت وب ما هستید، کارشناسان ما فرآیند بازیابی را برای شما انجام خواهند داد. کافی است که تحت یک نامه رسمی درخواست خود را با درج دقیق تاریخ برای ما ارسال کنید.

آواتار
رها کردن