راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

9

چطور می‌تونم با خط فرمان و به صورت خودکار از راهکار ERP پشتیبان تهیه کنم؟

آواتار
مصطفی برمشوری

سلام، من یک نمونه از راهکار ‌ERP تحت وب از ویراوب را بر روی یک Ubunut 14.04 VPS دارم، سیستم به خوبی کار می‌کند و به تمام سازمان خدمات می‌دهد اما می‌ترسم که مشکل پیش بینی نشده‌ای رخ دهد. گه‌گاهی به صورت دستی و از طریق وب یک فایل پشتیبان تهیه می‌کنم اما می‌ترسم که فراموش کنم.

لطفاً به من کمک کنید، من دو خط فرمان می خواهم که بتوانم در نصب لینوکس خود اجرا کنم، یکی برای پشتیبان گیری از db نرم افزار ERP تحت وب و دیگری برای بازیابی آن.

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
1
آواتار
مصطفی برمشوری
بهترین پاسخ

اودوو از دو نوع اطلاعات را نگهداری می‌کند: فایل‌های ایستا و پایگاه داده. فایلها به صورت معمولی در یک پوشه نگهداری می‌شود و پایگاه داده هم از پستگرسکیول است. برای تهیه پشتیبان شما باید هر دو اینها را پشتیبان بگیرید.

ایجاد یک بک اپ از فایلها که بسیار ساده است. کافی است که شما کل پوش داده اودوو رو با ابزاری مثل gzip فشرده کنید و توی یک پوشه ذخیره کنید.

اما برای ایجاد پشتیبان از پایگاه داده باید از ابزارهای psql برای این کار استفاده کنید. اسکریپت ایجاد پشتیبان از راهکار ERP اودوو در این لینک وجود دارد. می‌توانید آن را روی سرور خود کپی کرده و با استفاده از آن پشتیبان دوره‌ای ایجاد کنید.

باید بگویم که کارشناسان ما به صورت دوره‌ای از پایگاه‌های داده مشتریان پشتیبان ایجاد می‌کنند و اگر شما یکی از مشتریان ما هستید با خیال راحت می‌توانید از ERP تحت وب ما استفاده کنید.

آواتار
رها کردن