راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

11

در اودوو ویراوب ۱۲۳ چطوری میتونیم برای زمانی که یک سفارش فروش ثبت میشه اتوماتیک ایمیل ارسال کنیم؟

آواتار
فردین مردانی

من میخوام زمانی که در Sale order هستم و یک سفارش رو Confirm میکنم برام یک ایمیل ارسال بشه و من مطلع بشم از اون فاکتور شما در اودوو ویراوب ۱۲۳ چه راه حلی برای این قرار دادین اگه میشه برام توضیح بدین

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
5
آواتار
فردین مردانی
بهترین پاسخ

شما میتونید برای اینکار ماژول Automated Actions رو در ماژول های اودوو ویراوب ۱۲۳ جست و جو کنید و اون رو نصب کنید و بع از نصب اون به تنظیمات بروید و از منوی فنی گزینه ی عملیات خودکار رو انتخاب کنید :

و پنجره ای به صورت زیر به شما ارائه میده و شما میتونید یک عملیات خودکار جدید ایجاد کنید که دو پنجره رو پشت سرهم براتون میذارم :

البته من در این قسمت یک عدد اتوماتیک برای فروش ایجاد کردم که تنظیمات اون رو در پنجره زیر براتون گذاشتم و شما بعد از این میتونید در زمان Confirm کردن یک Sale order برای مالک یک ایمیل به صورت اتوماتیک 

البته اسم این اتوماتیک رو میتونین هرچی که میخواین انتخاب کنین که فیلدها هم به صورت زیر براتون توضیح میدم : 

Model : در واقع شما میاین در این قسمت ماژول مورد نظرتون رو انتخاب میکنین که ما ماژول فروش روانتخاب کردیم .

Active: فعال یا غیر فعال بودن این اتوماتیک رو مشخص میکنه.

Trigger :  مدل حالتی که میخواین این اتوماتیک اتفاق بیفته رو انتخاب میکنین که چندتا گزینه داره که خود نام اون ها نشون دهنده ی حالت مورد نظرشون هست.

Trigger Fields: روی چه فیلدی میخواین این کار انجام بشه که حالت اون فیلد هم در trigger مشخص میشه .

Apply on: در صورت وجود دامنه ، این شرط باید قبل از اجرای قانون عمل انجام شود.

Before Update Domain :در صورت وجود دامنه ، این شرط باید قبل از به روز رسانی رکورد برآورده شود.

Action To Do : در این قسمت مشخص میکنین که کدام متد صدا زده بشه که ما Send Email موردنظرمون هست .

Email Template:  در این قسمت اون قالب ایمیلی رو که میخوایم انتخاب میکنیم .

Send As: به چه شکلی ارسال بشه رو در این قسمت تأیین میکنیم .

بعد  از تمام کردن این اطلاعات شما میتونین نتیجه مورد نظرتون برسین .

این فاکتور به محض اینکه تأیید شد این ایمیل رو بااین فایل که ضمیمه اش هست ارسال کرد. البته شما میتونین قالب ایمیل دلخواهتان رو ایجادکنین.

آواتار
رها کردن