راهنمای Odoo

به تالار گفتگوی ویراوب خوش آمدید!

این انجمن برای حرفه ای ها و علاقه مندان به محصولات و خدمات ما است.
بهترین محتوا و ایده های بازاریابی جدید را به اشتراک بگذارید و در مورد آنها بحث کنید، پروفایل حرفه ای خود را بسازید و با هم به یک بازاریاب بهتر تبدیل شوید.

11

من میخواستم گروه و دسترسی ایجاد کنم در اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ چه گروه های پایه ای در اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ به صورت پیش فرض وجود دارد که من بتونم استفاده کنم؟

میخواستم یکسری نقش و دسترسی ایجاد کنم و اطلاعی راجع به اینکه چه گروه های پایه ای در اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ هست نداشتم میخواستم اگه میشه یک مقدار اطلاعاتی راجع به گروه های پایه بهم بدین(base).

آواتار
رها کردن
1 پاسخ
5
بهترین پاسخ

در مورد گروه های موجود در ماژول پایه اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ ، چندین گروه از پیش تعریف شده وجود دارد که سطوح مختلف دسترسی و مجوزها را ارائه می دهند. برخی از گروه های رایج مورد استفاده در ماژول پایه عبارتند از:

1. «base.group_user»: این گروه کاربران عادی را در اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ نشان می‌دهد و دسترسی و مجوزهای اولیه را فراهم می‌کند.

2. `base.group_portal`: این گروه برای کاربران پورتال که دسترسی محدودی به ویژگی ها و عملکردهای خاص دارند استفاده می شود.

3. `base.group_erp_manager`: این گروه به مدیران ERP که دارای امتیازات اداری هستند و می توانند جنبه های مختلف سیستم را مدیریت کنند، دسترسی می دهد.

4. "base.group_system" : این گروه برای مدیران سیستم است و امتیازات بالایی را برای پیکربندی و مدیریت در سطح سیستم فراهم می کند.

5. "base.group_hr_user" : این گروه مربوط به منابع انسانی است و امکان دسترسی به ویژگی ها و عملکردهای مرتبط با منابع انسانی را فراهم می کند.

6. `base.group_sale_manager`: این گروه برای مدیران فروش است و دسترسی به ویژگی ها و عملکردهای مرتبط با فروش را فراهم می کند.

اینها فقط چند نمونه از گروه های موجود در ماژول پایه هستند. گروه های خاص و مجوزهای آنها ممکن است بسته به نسخه و سفارشی سازی نصب اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ شما متفاوت باشد. می‌توانید گروه‌ها را از منوی «تنظیمات» در اودوو نسخه ویراوب ۱۲۳ مشاهده و مدیریت کنید.

آواتار
رها کردن